Het Total Care Programma is een GRATIS assistente-spreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u terecht voor verschillende zaken.

Gewicht

Tijdens het gewichts-spreekuur kijkt u samen met de assistente naar probleemzones van uw huisdier, dit is niet alleen voor uw hond of kat met overgewicht, ook ondergewicht kan een probleem zijn of worden. Samen met de assistente zoekt u naar een passend dieet, dat goed bij uw hond of kat past, maar ook zeker voor u als eigenaar goed toe te passen is.

Senioren

Het senioren-spreekuur is met name bedoelt voor honden en katten met een leeftijd boven de 7 jaar. Tijdens dit spreekuur kunt u met al uw vragen over het ouder worden van uw huisdier terecht. Ook is ons advies om eens een bloedonderzoek te laten doen, om de lever-en nierwaardes te controleren, om op deze manier eventuele beginnende ouderdoms-problemen vroegtijdig op te sporen.

Pup- en kittenconsultatiebureau

Het pup-en kittenconsultatie bureau is natuurlijk een leuk spreekuur, waar u met uw nieuwe gezinslid terecht kunt voor alle tips en informatie omtrent opvoeding en verzorging. Uw huisdier leert op een leuke en speelse manier kennis te maken met onze dierenkliniek, waardoor het in de toekomst minder stressvol kan zijn.

Gebit

Bij het gebits-spreekuur wordt het gebit van uw huisdier gecontroleerd. Er wordt gekeken naar tandsteen, losse tanden en kiezen en gecontroleerd of het tandvlees er nog mooi roze uitziet. Om klachten aan het gebit te voorkomen is het belangrijk dat de tanden en kiezen van uw trouwe huisdier regelmatig gepoetst worden. Onze assistente laat u zien en legt u uit hoe u gemakkelijk het gebit schoon kunt houden.

 

Deze spreekuren zijn GRATIS. Wel is het nodig om hier een afspraak voor te maken.